Organisatie

Serviceclubs Zonta en Soroptimisten

De Midnight Walk in Leiden wordt vanaf 2016 gezamenlijk georganiseerd door de serviceclubs Zonta aan de Leede en Soroptimistclubs Aurora en Leiden.

Wat is een service club?

Serviceclubs zijn netwerken van mensen uit verschillende beroepsgroepen en maatschappelijke oriëntatie die zich graag willen inzetten voor de samenleving, terwijl er plek is voor gezelligheid, vriendschap en verdieping. Serviceclubleden zetten hun kennis, ervaring, hun netwerk en een deel van hun vrije tijd in om op te komen voor anderen. Bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk te doen, kennis en ervaring te bundelen of fondsen te werven.

Wie zijn wij?

Zonta a/d Leede

Zonta is een serviceorganisatie van actieve en ambitieuze vrouwen met een zelfstandig of leidinggevende positie in beroep. Zonta werkt aan de verbetering van de juridische, professionele, politieke en economische status van vrouwen over de hele wereld. Momenteel heeft Zonta wereldwijd 35.000 leden, verspreid over 1100 clubs in 70 landen.

Soroptimistenclub Leiden Aurora en Soroptimistenclub Leiden

Soroptimisten zetten hun kennis en vaardigheden in om wereldwijd de posities van vrouwen en meisjes te verbeteren. Als grootste internationale serviceorganisatie van vakvrouwen zet Soroptimist International zich wereldwijd in voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes.

Lid worden?

Het lidmaatschap van is inspirerend, veelzijdig en vooral leuk! Stuur een mail met je motivatie aan de club van je keuze:

Wij nemen dan contact met je op.