Mede mogelijk gemaakt door

De Midnight Walk Leiden zou niet mogelijk zijn zonder onze event partners en onze sponsoren!

Event Partners

Heel blij zijn wij met onze vaste event partners!

Groove Assembly

Webdesign met hart voor de goede zaak

logo-rood-wn-600Groove Assembly een full-service webdesign bureau – gevestigd in Leiden – hartje Randstad. Wij werken voor grote én kleine organisaties aan creatieve en functionele internet oplossingen. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke informele aanpak. Geen lawine aan technische termen maar gewoon begrijpelijke taal.

Wij zijn verantwoordelijk voor de website, het ticket verkoopsysteem en de hosting (domein, website en email) van Midnight Walk Leiden.

daily milk

daily milkGrafisch ontwerpbureau daily milk uit Rotterdam gelooft in originele visuele oplossingen onderbouwd met een sterke strategie. Daarmee brengen ze merken verder. Van huisstijl- en website ontwerp tot crossmediale campagne. daily milk ontwerpt onze huisstijl.

Interaction Matters

midnight walk leidenDigitaal Creatief Bureau Interaction Matters uit Leiden creëert concepten door het combineren van een krachtig verhaal en een betekenisvolle merkbeleving. Kleine teams werken samen om slimme ideeën, kick-ass campagnes en inspirerende design te creëren. Interaction Matters ondersteunen ons op het gebied van social media.

Wesseling Logistics

Wesseling Logisticswesseling logistics Sassenheim is specialist in logistieke dienstverlening. Ze combineren slimme distributie in de hele Benelux met een groot palet aan logistieke diensten en optimalisatie mogelijkheden. Wesseling verzorgt het podium op de Beestenmarkt.

Sponsoren

En even blij zijn wij met ons sponsors.

Janssens Biologics

Janssen Biologics is wereldwijd een groeiende kracht in de gezondheidszorg. Prominent aanwezig op het Bioscience Park in Leiden, bewandelen ze nieuwe wegen in de ontwikkeling van medicijnen. MVO staat bij Janssen Biologics hoog in het vaandel.

MacDonalds Beestenmarkt

De MacDonalds op de Beestenmarkt van Leiden is de plek om heerlijk op het terras of binnen te genieten van het restaurant. MacDonalds Beestenmarkt verwent onze wandelaars elke keer opnieuw!

Flexible Human Services

Flexible Human Services staat zowel in dienst van de opdrachtgevers als van de werknemer. 
Beide kanten van de arbeidsmarkt (vraag en aanbod) staan bij ons centraal.

Apotheek Boehmer

Apotheek Boehmer in Leiderdorp.

Altijd in beweging!

CiEP Training & Coaching

CiEP te Leiden inspireert en rust mensen toe om regie te nemen en waarden te vervullen in hun werk én in hun persoonlijke leven. Bewust gekozen werkgewoonten duurzaam verbinden met resultaten die energie geven. Dat is waar het hart van hun coaches sneller van gaan kloppen en waar zij graag aan bijdragen.

Sportcentrum van Houdt

Sportcentrum van Houdt is een sportcentrum dat lessen aanbiedt voor alle leeftijden, met name de jeugd tot en met 12 jaar en volwassenen (30+), maar ook senioren (65+) weten het Leiderdorpse sportcentrum te vinden.

Salon de Paris

Salon de Paris in Oegstgeest verzorgt uw huid met de kwaliteitsproducten van Sisley, Perris & Reviderm. In de salon ontvangen zij u in een ambiance van rust en ontspanning.

Huyb van Griethuysen

Op persoonlijke titel hebben we een gift mogen ontvangen van de heer Huyb van Griethuysen.